PUBLICITAT

Laika denuncia el robatori de una desena de guardioles

  • L'Associació Protectora dels Animals quantifica en 400 euros les pèrdues
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una imatge del refugi d'animals de la Comella. Foto: EL PERIÒDIC

L'Associació protectora dels animals de companyia, Laika,va alertar ahir del robatori d'una desena de guardioles de donatius que tenia repartides per diversos comerços, i calcula que en total es podrien haver endut entre 350 i 400 euros que els clients hi havien dipositat per col·laborar amb l'entitat.

L'últim robatori es va donar el passat dimarts a la tarda en una clínica veterinària d'Andorra la Vella, on dos joves han entrat corrent i s'han endut la guardiola, que contenia entre 50 i 60 euros, davant la sorpresa del seu propietari, que va alertar a la Policia dels fets.

La presidenta de Laika, Olga Gaitx, va explicar ahir a l'ANA que en anterioritat, durant els mesos de novembre i desembre van detectar el robatori d'una desena de guardioles que tenien repartides en dues grans superfícies de la capital, exposades al públic, i que aquest dimarts se n'ha produït un altre en una clínica veterinària. En total, calcula que s'haurien robat entre 350 i 400 euros.

Tot i que no se sap si sempre han estat els mateixos autors, Gaitx atribueix els fets a la crisi econòmica. De moment, l'associació manté la vintena de recipients repartits pels comerços col·laboradors i ha reposat els sostrets, però no descarten abandonar la iniciativa. Des de Laika s'ha recordat que fa com a mínim nou anys que es recullen donatius mitjançant aquest sistema i que, excepte algun fet aïllat, mai s'havien trobat en una situació similar a l'actual.

De la seva banda, la Policia, que ha estat avisada pel robatori d'aquest dimarts, ha obert una investigació per aclarir els fets, i a hores del tancament no es tenia cap informació sobre els autors d'aquests robatoris continuats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT