PUBLICITAT

El nou aparcament de l'avinguda del Pessebre eleva a 2.600 les places

  • El pàrquing d'Escaldes disposa d'espai per a 31 vehicles i una desena de motocicletes
21022012_aparcament
El nou aparcament de l'avinguda del Pessebre, inaugurat avui. Foto: TONY LARA
El Comú d'Escaldes-Engordany ha inaugurat aquest dimarts el nou aparcament de l'avinguda del Pessebre, que disposa d'espai per a 31 vehicles i una desena de motocicletes. Aquest nou espai, que vol servir per evitar que els vehicles aparquin en doble fila a l'avinguda, també està pensat en previsió del començament de les obres de la zona del Falgueró. L'obertura d'aquest aparcament eleva a 2.597 les places d'aparcament que actualment disposa la parròquia, una xifra que segons el cònsol menor, Marc Calvet, és òptima.

El nou aparcament de l'avinguda del Pessebre, amb 31 places de zona blava, ha de servir per donar més fluïdesa de trànsit a la zona, coincidint amb l'obertura del pont de Joan Martí Alanis, i evitar que els vehicles aparquin en doble fila aprofitant que és un carrer amb dos carrils en un mateix sentit de circulació. El cònsol menor de la parròquia, Marc Calvet, ha afegit que és l'aparcament més pròxim a l'hospital després del del Falgueró, i que el podrà substituir quan comencin les obres d'urbanització d'aquesta zona.

L'aparcament s'ha fet després d'enderrocar l'antiga deixalleria, que s'ha traslladat a l'avinguda del Pont de la Tosca. El cost total, incloent l'enderroc, la pavimentació i els treballs de pintura, ha ascendit a 90.000 euros.

En total, la parròquia té actualment 2.597 places d'aparcament, i Calvet ha indicat que entenen que actualment estan donant un bon servei, però ha recordat que mentre la parròquia vagi creixent, s'ha de procurar mantenir l'equilibri amb el nombre de places d'aparcament. Si el creixement continua, es preveu que el pròxim projecte sigui l'ampliació de l'aparcament del Falgueró.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT