PUBLICITAT

Els fisioterapeutes es mostren en contra de la reducció de preus

  • Critiquen com s'han pres les decisions i no saben en quins criteris s'ha basat el Govern
P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una fisioterapeuta atén un pacient. Foto: EL PERIÒDIC

El col·lectiu de fisioterapeutes ha mostrat el seu malestar davant la decisió presa pel Govern de reduir, «unilateralment», segons asseguren, les tarifes dels preus dels seves visites. Els fisioterapeutes critiquen que aquesta acció s'hagi pres sense tenir en compte la seva opinió i no entenen quins han estat els criteris en els quals s'ha basat el Ministeri de Salut i Benestar per tal d'aplicar un o altre percentatge als diferents col·lectius d'especialistes mèdics.

«Les tarifes ens les han imposat, no les hem negociat i no sabem quins han estat els criteris en els que s'han basat per aplicar aquests nous preus», va comentar David Figueredo des del col·lectiu de fisioterapeutes.

Amb aquesta decisió els fisioterapeutes asseguren que es remunten a un estat similar al de fa 10 anys, pel que fa a la qüestió tarifària.

Des d'aquest col·lectiu mèdic especialitzat asseguren que entenen la situació per la què passa la Caixa Andorrana de la Seguretat Social, CASS, però no estan d'acord «amb les formes en les que s'han desenvolupat les decisions, consideren que no són les correctes.

Per tot, el col·lectiu vol fer públic aquest malestar i ho fan amb una intenció doble. Per una part, volen manifestar-se en contra de la rebaixa de les tarifes, perquè consideren que és donar passades enrera. Per altra banda, els fisioterapeutes reivindiquen que amb la resta de decisions futures que es puguin prendre pel que fa a noves mesures de la llei de la CASS i a tot el que esdevingui a partir d'ara en modificacions es tingui en compte l'opinió del personal mèdic, que ara, asseguren no l'han tingut en consideració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT