PUBLICITAT

La Taula de Turisme d'Ordino es reunirà cada mes amb els privats

  • Hotelers, comerciants i restauradors organitzen propostes amb els responsables polítics
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
La cònsol menor, Consol Naudi, i el conseller de Turisme i Esports, Bartumeu Gabriel, ahir al brou. Foto: ANA

La taula de Turisme i Comerç d'Ordino va celebrar dijous passat la primera reunió del nou mandat amb èxit de participació per part dels privats de la parròquia, tal com va explicar ahir el conseller de Turisme i Esports, Bartumeu Gabriel. El compromís que s'ha agafat tant pel Comú com pels hotelers, comerciants i restauradors és que les reunions es facin cada quatre o cinc setmanes per buscar nous projectes conjunts i tirar-los endavant. De moment, ja s'ha decidit fer una tercera edició de la campanya turística A la carta, que se celebrarà fins a Setmana Santa per tal que els àpats, les estades o els vals de regal que es reparteixin serveixin perquè els clients tornin a la primavera, coincidint amb la temporada baixa.

El conseller de Turisme i Esports d'Ordino va explicar que durant aquest nou mandat es vol continuar potenciant la col·laboració entre el sector públic i el privat en matèria turística, i que per això s'ha agafat el compromís, entre les dues parts, de reunir la taula de Turisme i Comerç un cop al mes.

La primera trobada, celebrada dijous passat, va servir per donar llum verda a una tercera edició de la campanya A la carta, que té per objectiu repartir diferents premis entre els visitants per tal que puguin tornar a la parròquia en una altra ocasió. En aquesta nova edició es millorarà el ventall de comerços, restaurants i hotels que hi participen per poder donar més regals, i es preveu que es realitzi abans de Setmana Santa per intentar potenciar el turisme un cop finalitzada la temporada d'hivern.

NOVA CAMPANYA D'ORDINO / Un altre projecte que tenen sobre la taula és la possibilitat de fer una campanya de promoció de la vall d'Ordino ressaltant el seu caràcter tranquil i familiar, posant de manifest que, a diferència de les altres valls del país, no hi ha discoteques i que per tant és un lloc segur on els infants poden jugar pel carrer, entre altres trets que destaquin de la parròquia.

Finalment, també s'ha decidit que el proper estiu es donarà continuïtat a la prova pilot que van fer uns quants hotels l'any passat que consistia en oferir als visitants sortides a la muntanya amb guia. Gabriel es va mostrar convençut que aquest any més hotels oferiran el producte, perquè hi ha molta gent que visita la parròquia que per desconeixement només fa les rutes que estan al costat de les carreteres i que en canvi els agradaria descobrir paratges nous i no ho fan pel respecte que li tenen a la muntanya, informa l'ANA.

Tots aquests projectes i campanyes aniran perfilant-se en aquestes reunions que s'han establert ja en el calendari amb una periodicitat mensual i que volen unir esforços entre el sector públic i el privat en pro de la parròquia, amb un objectiu fixat que no és altre que el de revitalitzar el turisme a Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT