PUBLICITAT

Marín entra en les finals de la Copa del Món

  • Es classifica 11è i Visa confia que avui compleixi amb els objectius de ser entre els 20 primers
EL PERIÒDIC
STONEHAM

lluís Marín tenia ahir en tensió a l'esquí andorrà pels problemes que arrossega en l'espatlla i en les mans, i perquè una sessió de qualificació de la Copa del Món exigeix posar tota la carn a la graella. Però ahir, una vegada més aquesta temporada, Marín va respondre a les expectatives amb un bon resultat: 11è i classificat així amb solvència per disputar avui les finals de la Copa del Món de boardercross que se celebren a Stoneham (Canadà). El director tècnic de la FAE, Carles Visa, va manifestar ahir que l'objectiu continua sent que sigui entre els 20 primers en la cursa d'avui.

En la primera ronda d'ahir va marcar el 10è millor temps (1min 00,47s), crono amb què finalment es va classificar sense problemes, mentre que en la segona ronda no el va millorar (1min 01,15s). Tot això millorava les sensacions del dia anterior en els entrenaments, en què no s'hi va trobar còmode.

Després de la 5a posició que va obtenir fa setmana i mitja a Blue Mountain, també al Canadà, Marín va veure de nou recompensat el seu esforç en aquesta disciplina. Tot i patir dificultats, ja que arrossega problemes a les mans i amb l'espatlla –se li va sortir a Blue Mountain– s'ha refet de tot plegat per assolir de nou una final d'una Copa del Món. El millor temps ahir va ser per l'austríac Alex Pullin amb un espectacular 59,72s, seguit del canadenc Robert Fagan (59,90s) i del noruec Stian Sivertzen (1min 00,07s).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT