PUBLICITAT

286 pollets A i B donen color al quart Ski Team Race

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Els Pollets A marculins i femenins. Foto: EL PERIÒDIC

El passat cap de setmana es va viure al Pas de la Casa la 4a edició de l'Ski Team Race, una competició dirigida als nens nascuts entre els anys 2003 i 2004 (pollets B) i 2001 i 2002 (pollets A). La participació va ser molt alta, amb gairebé 300 (286) esquiadors dels clubs de tot el Principat.

L'equip de l'Esquí Club Pas de la Casa-Grau Roig (ECPCGR) va ser el vencedor de l'eslàlom gegant de 18 portes a la pista Mini Estadi en categoria pollets B, en un podi que van completar l'Esquí Club Arinsal Pal (ECAP), que va ser segon, i l'Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA), que va ser tercer. Van tancar la classificació d'aquesta categoria que va comptar amb 155 participants, el Soldeu Esquí Club (SEC), quart, i cinquè l'Esquí Club Andorra (ECA).

En pollets A hi van disputar el gegant altres 131 esquiadors. La cita va ser a l'estadi FIS Costa Rodona, amb victòria en categoria femenina de Jana Suau (ECAP), mentre que en categoria masculina es va imposar Xavier Cornella (ECA). En noies van completar el podi Xenia Rodriguez (ECOA) i Ia Robert (SEC), i en nois Tomàs Lorenzo (SEC) i Albert Torres (ECPCGR).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT