PUBLICITAT

La Copa Constitució, com la Lliga, torna a ser cosa de quatre

  • Lusitans, Pidasa i Matecosa a més de l'Escale, segellen l'accés a semifinals amb golejada
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA I ALÀS

Periodic
Una acció del Matecosa-Principat corresponent als quarts de la Copa, ahir a Alàs. Foto: TONY LARA

La Copa Constitució ve a reflectir un any que, com la Lliga, el títol és cosa de quatre. El vigent campió Matecosa Sant Julià, el Pidasa Santa Coloma i el Lusitans la Posa van segellar ahir la seva presència en les semifinals i es van afegir així a la classificació obtinguda la setmana passada per l'Escale Santa Coloma contra el seu equip filial.

Cap dels tres equips va tenir el més mínim problema per veure de prop l'eliminació. El Lusitans va ser el que va guanyar per menys diferència de gols. L'equip de Vicenç Marqués, que partia amb un avantatge de 0-1 en l'anada, es va imposar per 6-0 en la tornada contra el Construccions Modernes Inter d'Escaldes. Un partit amb tres penalts a favor del Lusitans, un gol en pròpia porta de Pedro Miguel Ribeiro i una expulsió per als escaldencs, de Varsi per vermella directa al minut 76. Els golejadors van ser Pedro –2–, Bruno, Sebas i Pinto.

El Matecosa, amb un favorable 0-3 en l'anada, de nou va golejar el Principat per 6-1 en un partit plàcid amb hat-trick del Chelo Iguacel, dos gols de Jacques i un de Kiko.

Per últim el Pidasa va tornar a passar per sobre del Ranger's amb un 10-0, tot i que ja tenia l'accés mig garantit gràcies al 0-7 de l'anada. Christian Xinos va estar superb amb cinc gols, Beto va fer un hat-trick i Txema i Javi Sánchez van arrodonir el resultat.

A les semifinals el gran atractiu serà l'enfrontament entre el vigent campió de Lliga i el de la Copa. Matecosa i Pidasa el 6 de maig en l'anada i el 13 en la tornada Mateixos horaris per a l'Escale i el Lusitans, que un any més tindran opcions de fer-se amb un títol que en els darrers anys ha estat cosa de dos.

Quant a la Lliga ahir hi havien quatre partits de Segona. L'Escale B va vèncer el Lusitans B per 1-0, l'Encamp va guanyar el Principat per 0-4, l'Extremenya va imposar-se per incompareixença de l'Atlètic Escaldes i el Pidasa B-Penya Encarnada no havia acabat al tancamente de l'edició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT