PUBLICITAT

Arnau Puig s'imposa en l'eslàlom Citizen a la Molina

  • L'eslàlom FIS a Lac Blanc, amb Vidosa i Oliveras, anul·lat pel mal temps
EL PERIÒDICc
LA MOLINA

Periodic
Jan Missé, en el Borrufa de fa dos anys a Arcalís Foto: el periòdic

Arnau Puig va ser el guanyador de l'eslàlom Citizen que es va disputar ahir a la Molina, no puntuable per al rànquing FIS.

Puig va assolir aquest resultat gràcies a una magnífica segona mànega en què va fer el millor temps, quan venia d'una primera en què tenia el segon millor registre, per darrere de l'espanyol Diego Apraiz, que al final va ser tercer. A més del resultat de Puig, destaca l'onzena posició de Jan Missé; Nil Esteve va ser 23è, Robert Solsona 29è, Marc Viéitez 32è –que puntuava per primera vegada en eslàlom, amb 133,03 punts– i Matías Vargas 46è, mentre que Joan Verdú va ser desqualificat en la primera mànega, Xavier Salvadores, Gabriel Barios, Guillem Casal en la segona i Àxel Esteve i Josh Alayrach van ser desqualificats en la segona mànega després d'aconseguir el tercer i el quart millor parcial, respectivament, en la primera. En la categoria femenina no van acabar la primera mànega Sara Raméntol, Gemma Larregola, Júlia Viladomat, Maria Lluelles i Carla planas. Avui, nou eslàlom en la mateixa estació.

Pel que fa a Lac Blanc (França), on hi havien Roger Vidosa i Marc Oliveras, l'organització va decidir anul·lar l'eslàlom FIS previst a causa del mal temps.

Quant a la Copa d'Europa de Sella Nevea, previst per al dimecres i el dijous vinents, la FAE ha decidit que la disputin Marc Oliveras i Kevin Esteve i per tant no hi seran Vidosa i Nil Ruíz –si es recupera de les molèsties que té al turmell–, que finalment competiran a les Menuires amb els joves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT