El Mangraners infligeix la primera derrota de l'any

LLEIDA

Ludo va ser ahir l'autor dels dos gols de l'Andorra. Foto: ÀLEX LARA

El FC Andorra va caure derrotat ahir a Lleida al camp del Mangraners, un equip de la part baixa, penúltim de la classificació fins ahir, últim fa dues jornades, i que va vèncer per 4-2 els andorrans. D'aquesta manera, l'equip de Justo Ruiz perd una bona ocasió per refermar-se a la part alta de la classificació. Aquesta és la primera derrota de l'Andorra en l'any 2012, després d'una ratxa de cinc victòries consecutives.

El matx es va complicar gairebé d'inici amb l'1-0 abans del quart d'hora de joc. Una indecisió en defensa va propiciar el gol en la primera vegada que els lleidatans arribaven a la porteria tricolor. El 2-0 va arribat en aquest període, en una nova errada que el tècnic Justo Ruiz va catalogar d'«innocent». Abans del descans, l'Andorra aconseguia reduir distàncies gràcies a Ludo (2-1).

El resultat no era l'esperat, però els andorrans tenien marge per recuperar el terreny perdut. Amb tot, als cinc minuts de la represa el Mangraners va posar el 3-1 després que la defensa rebutgés malament i deixés l'esfèrica franca perquè un jugador lleidatà marqués un gran gol. El 3-1 va desanimar els tricolors, però més ho va fer el 4-1, encaixat en un contratac. A 10 minuts del final, Ludo va posar el 4-2 amb un golàs, però de res no va servir. Justo Ruiz es va queixar: «Fent regals no podem guanyar». Ahir va ser el dia que tot va sortir «al revés», segons el tècnic, que espera que això «no afecti».