PUBLICITAT

El River manté el ritme de victòries en vèncer a casa d'un dolgut Oviedo

  • Els andorrans es mostren sòlids en el domini del marcador, tot i no trencar mai el matx
EL PERIÒDIC
OVIEDO

Periodic
Wright intenta assistir un company sota la pressió d'Héctor Macía, ahir. Foto: LA VOZ DE ASTURIAS

Nova victòria del BC River Andorra com a visitant, ahir a la pista d'un CB Oviedo que venia dolgut a aquest matx després de ser humiliat la setmana passada contra el Prat. Les ganes dels asturians no van ser suficients davant de l'eficàcia dels andorrans, que tenien les de guanyar des de bon inici quan van agafar avantatge, tot i que en cap moment l'equip de Joan Peñarroya va ser capaç de trencar el partit. Al final, 63-78 i encara més líder a LEB Plata, quan a més la setmana vinent el cuer, el Plasencia Extremadura, serà qui visitarà el Poliesportiu.

Els andorrans van saber obrir espai d'inici davant d'un rival que es podia sentir obligat per la derrota dolorosa de fa set dies. Davant de la seva afició, però, no va poder mantenir a ratlla l'arsenal ofensiu andorrà, tot i que apostava pel seu joc que tant temia Peñarroya, és a dir amb un tres molt alt i amb els seus pivots demostrant possibilitats des de la línia de 6,75, tot i que ahir sense massa sort.

El primer quart va ser andorrà amb un parcial de 12-16, i en el segon l'Oviedo va continuar posant en dificultats els de Peñarroya, tot i que al descans marxaven per sota amb un 35-42 que deixava mitja feina feta als andorrans. En la represa, el River va fer una mica més de mal, però mai sense acabar de trencar el duel. El tercer parcial va finalitzar 19-24, el que suposava ja un 54-66 gairebé definitiu que es va confirmar al final del duel amb el 63-78.

Per part andorrana, tot va funcionar com un equip, amb força repartiment d'estadístiques entre els jugadors, entre els quals va destacar ahir Dmitry Flis amb 17 de valoració gràcies als 15 punts i sis rebots, però també un Devin Wright que guanya protagonisme –ahir 10 punts set rebots, amb 13 de valoració–, i un Bavosi que ja és un clàssic entre els tops, amb 10 punts, com ho és Pablo Sánchez amb 12 o Torres amb 14.

PEÑARROYA: «TENEN UN JOC PECULIAR» / Joan Peñarroya va dir ahir després del matx que la victòria havia estat «molt treballada» perquè l'Oviedo té «un joc peculiar». El tècnic va valorar el treball dels seus jugadors, en especial per mantenir la filosofia del «treball en equip».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT