PUBLICITAT

Vidosa s'aferra a la 4a plaça al primer eslàlom de Lac Blanc

  • A Vaquèira, Arnau Puig és quart i Sara Raméntol cinquena en el gegant
EL PERIÒDIC
LAC BLANC / VAQUÈIRA

Periodic
Arnau Puig. Foto: EL PERIÒDIC

Roger Vidosa va tornar a repetir actuació sent quart a Lac Blanc (França), però si els dos anteriors quarts llocs havien estat en gegant, ahir va ser en eslàlom, una especialitat en què, segons la FAE, feia temps que no destacava. Vidosa va fer un temps de 1min 32,94s, amb una primera mànega en què va acabar amb el segon millor temps, però una segona pitjor, que el va deixar quart.

Marc Oliveras, per la seva part, no va completar la cursa, en quedar fora en la segona mànega. Vidosa i Oliveras disputaven ahir la tercera prova consecutiva a Lac Blanc. Vidosa va mostrar un bon estat de forma. De fet, Carles Visa, director tècnic de la FAE, considerava ahir aquesta posició «molt positiva» perquè tot i no millorar en punts en aquesta disciplina, «s'hi aproxima molt». «No està gens malament, i a més cal tenir en compte que feia temps que no estava al davant en eslàlom».

PUIG, QUART AL GEGANT DE VAQUÈIRA / Arnau Puig va ser el millor andorrà al Trofeu Caei de Vaquèira, assolint la quarta posició. Aquest lloc el va aconseguir gràcies a una «bona segona mànega», segons va explicar l'entrenador David Fillet. Així mateix, de la resta de resultats destacats del segon equip andorrà en categoria masculina, Jan Missé va ser 5è, mentre que Gabriel Barios va acabar entre els deu primers, sent el primer en categoria cadet. En categoria femenina, Sara Raméntol va estar novament entre les millors, ahir 5a, després d'acabar la primera mànega en segona posició, mentre que Gemma Larregola va quedar fora de cursa en la primera mànega. Avui i demà els joves competiran amb un eslàlom a la Molina. H

De la resta d'andorrans (categoria masculina), no disposem de més resultats. S'ha d'esperar a l'actualització del web de la FIS.

L'equip de joves de la FAE serà en competició demà i demà passat a la Molina, amb sengles eslàloms. Per motius de ‘cupos', la FAE només disposa d'un màxim de 12 places en categoria masculina, amb la qual cosa es farà una selecció. Qui s'hi afegeix a la llista i és fix és Joan Verdú, que s'incorpora a la competició. En categoria femenina, estan confirmades Sara Raméntol i Gemma Larregola, a més d'alguna esquiadora de club, per confirmar.

Recordeu que demà Lluís Marín serà als entrenaments oficials de Stoneham, corresponents a la prova de la Copa del Món d'snowboard.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT