PUBLICITAT

El River visita Oviedo i l'Hotels Plaza rep un rival directe, ElPozo

  • El FC Andorra recupera el partit ajornat al camp del Mangraners el dia de l'adéu a les G.Sèries-BPA
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Oriol Ribalta compartirà el Peugeot Evo III amb el pilot de MotoGP, Jorge Lorenzo. Foto: JAS

Si les competicions en què juguen els equips andorrans tinguessin tanta repercussió com perquè es fessin en directe per les ràdios, avui seria un d'aquells dies en què s'hauria d'estar amb l'orella a l'altaveu, perquè fins a tres equips s'hi juguen molt. El River Andorra visita el CB Oviedo, un equip humiliat fa set dies a la lliga, mentre que l'Hotels Plaza Andorra rep al Poliesportiu un ElPozo Ciudad de Murcia amb qui empata a punts a la taula. A més, el FC Andorra viatja per recuperar el partit ajornat contra el Mangraners. I a casa, les G.Sèries-BPA arriben al final.

Un equip en ratxa sempre camina en la línia de foc, perquè tothom el vol aturar. Avui el rival del BC River Andorra serà el CB Oviedo (pavelló municipal de Pumarin, 19.00), però no sembla que hagi de ser un gran problema per als andorrans, si es mira la classificació –l'Oviedo és 10è amb nou derrotes– i sobretot si s'analitza com pot arribar un equip a un matx després de rebre la setmana passada una monumental pallissa: 101-53 al Prat. El que passa és que precisament això és el que fa por, i Joan Peñarroya avisa: «És un rival complicat que va rebre un resultat molt fort quan venia de guanyar partits seguits. Un equip que respecto molt, ja que tenen una capacitat ofensiva gran, amb un joc diferent. És un equip que si comença endollat després es fa molt difícil superar-lo». I amb aquesta premissa, la 10a victòria consecutiva del River haurà de ser qüestió de treball i lluita.

El matx d'aquesta tarda al Poliesportiu (18.30) és ben maco, perquè l'Hotels Plaza Andorra, que és segon a la Segona Divisió del futbol sala espanyol, defensa aquesta posició de privilegi davant d'ElPozo Ciudad de Murcia, equip amb qui empata a punts: 30. Però la jornada és emocionant per aquest fet i per d'altres, com que els següents rivals en la classificació: Martorell, Barça B, Manzanares, Gáldar, Ceutí i Jaén, tinguin a tir aquest segon esglaó de la lliga.

El FC Andorra juga avui el partit ajornat contra el Mangraners que havia d'haver disputat el cap de setmana del fred siberià i que la federació catalana va suspendre. Així, el desplaçament dels andorrans hauria de ser fàcil, sobretot per la concatenació de victòries tricolors, perquè el conjunt lleidatà és penúltim, i perquè la motivació ha de ser extra ja que l'Andorra és tercer amb 34 punts, dos de menys que el segon l'Artesa de Segre. Aquí hi ha lliga.

Les G.SèriesBPA baixen avui la persiana després de dos mesos de competició, i ho fan en una última jornada en què estan en joc tots els podis, tant en quatre rodes motrius com en dos, i en un dia en què a més hi serà com a atractiu per al públic, el pilot de motociclisme Jorge Lorenzo. També estava prevista la presència de Carlos Sainz, pare i fill, però finalment no hi podran ser. Marc Gutiérrez i Claudi Ribeiro Leite són els líders de les classificacions.

És temps de neu, i per això les estacions ofereixen competicions relacionades. Arriba a Vallnord avui la cita de Nike The Chosen Series. La competició se celebrarà a l'Snowpark d'Arinsal i és un circuit de snowboard europeu de slopestyle per a riders amateurs. En aquest campionat internacional es premia el millor rider, el més creatiu, el de més estil i la millor noia de cada país.

Dani Garcia vol ser als Jocs Olímpics del pròxim estiu a Londres, però ha d'anar per feina i sumar els punts necessaris. Així, avui té aquest objectiu al Grand Prix de Düsseldorf (Alemanya), on competirà primer contra el georgià Shalva Kardava, el 48è del món i que va superar ronda al passat Grand Prix de París. Garcia, que és el 102è del rànquing mundial, serà al tatami a partir de les 09.30.

La jornada de diumenge estarà marcada per la lluita dels equips per aconseguir el passi a les semifinals de la Copa Constitució. A les 12.00 a Alàs, Principat-Matecosa –0-3 per als lauredians en l'anada–, i a Aixovall, Ranger's-Pidasa –0-7 per als colomencs. A les 16.00 a Aixovall, l'Inter Escaldes-Lusitans –els escaldencs han de remuntar un 0-1. L'Escale Santa Coloma ja està classificat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT