PUBLICITAT

Comença el Carnaval amb rues infantils per tot el país

  • 1.200 infants participaran a la desfilada pels carrers de Santa Coloma
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les rues de Carnaval de l'any passat. Foto: TONY LARA

Si dimecres van ser els padrins, avui els grans protagonistes del Carnestoltes seran els infants dels centres escolars. A partir de les 10 del matí, a Santa Coloma, hi haurà una celebració conjunta de Carnaval dels alumnes de totes les escoles del poble amb la participació de 1.200 infants. En aquesta rua infantil hi participaran els alumnes i els professors de l'Escola Andorrana, del Col·legi Janer, l'Escola Francesa, l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i l'Escola Bressol comunal, acompanyats per membres del col·lectiu de la gent gran de la Parròquia, usuaris de les cases Pairals.

En finalitzar el recorregut de la rua, els alumnes es dirigiran al pati exterior de l'Escola Andorrana, on presenciaran la representació de «Consell del Bull», a càrrec dels padrins de les Cases Pairals.

A Encamp també hi haurà rua. L'Escola Espanyola ha organitzat una desfilada pels carrers que té com a punt final el Comú. Paral·lelament, els escolars faran activitats similars a la resta de parròquies.

La vessant més jove del Carnaval donarà pas, demà, a la gran rua conjunta d'Escaldes i d'Andorra la Vella. S'esperen 400 persones participant a la cercavila.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT