PUBLICITAT

#AD800 exigeix la dimissió de Marín, Calvet i Gil

  • El grup assegura que els polítics no escolten el poble «fora de la cursa electoral»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La pàgina del Facebook del grup #AD800 Foto: EL PERIÒDIC

Malgrat la rectificació pública dels cònsols d'Escaldes, Trini Marín i Marc Calvet, i la posterior de Monste Gil, cònsol de Sant Julià, el grup creat per la ciutadania, #AD800, es manté en la postura d'exigir la seva dimissió. La plataforma i futura associació, nascuda a través de les xarxes socials, considera que la marxa enrere pel que fa a la intenció de pujar-se el sou «no eximeix responsabilitats», ja que la intenció «demostra una falta de solidaritat indigna amb el càrrec que representen».

Aquesta petició, juntament amb una llista de queixes i un resum de propostes, consta a l'acta de la reunió mantinguda dilluns, la primera constituent del grup #AD800. Els presents a la reunió (gairebé 90, segons consta en acta), volen mostrar el seu «sentiment d'abandonament per part de la classe política», així com una crítica per tots aquests anys «d'injustícies, males decisions i evasió de responsabilitats». En general, asseguren, «els polítics no escolten ni tenen en compte el poble fora de la cursa electoral», asseguren.

Una de les voluntats d'aquesta nova plataforma serà la de «denunciar el tràfic d'influències i amiguismes a l'hora d'adjudicar obres públiques, contractacions de personal, assessors forans injustificats, augments de sou, duplicitat laboral i revaloritzacions de terrenys», exposen. És per aquest motiu que la futura associació vol mantenir-se al marge de qualsevol ideologia política.

A més de fer una crítica punyent a la societat política, el grup també planteja propostes, com la de crear una plataforma virtual amb pàgina web i fòrum d'opinió, a més de la creació de grups de treball per agilitzar la logística de l'associació. A més a més, també es vol donar veu als residents, tenint en compte que generen «gran part de la riquesa d'aquest país».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT