PUBLICITAT

25è aniversari de la Fundació Crèdit Andorrà

  • L'ens va iniciar la tasca social el 1987 amb un programa de beques per a joves
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Fundació Crèdit Andorrà commemora aquest any el seu 25è aniversari. La Fundació va iniciar la seva labor social el 1987 amb la creació d'un programa de beques per als joves, i posteriorment va ampliar els àmbits d'actuació per contribuir al desenvolupament educatiu, social i cultural de la població. Actualment, el pressupost de la Fundació destinat a acció social està al voltant d'un milió d'euros anuals.

En l'àmbit de l'educació i el coneixement, des del 1988, i amb caràcter anual, la Fundació Crèdit Andorrà ha atorgat beques de postgrau a l'estranger a joves del país. A dia d'avui, 173 joves s'han beneficiat d'alguna d'aquestes beques de mèrit. D'altra banda, la Fundació col·labora amb la Universitat d'Andorra, a través d'un conveni que té per objectiu facilitar l'accés als cursos d'especialització.

Durant aquests quart de segle també s'ha treballat en l'àmbit de la gent gran. S'ha creat l'Espai, un centre social d'activitats i formació exclusiu on tenen lloc els diferents cursos, tallers i xerrades que se'ls proposen. Des dels inicis d'aquest programa, l'any 1998, s'han registrat prop de 6.300 inscripcions.

La Fundació també actua en l'àmbit cultural i és membre del Patronat de la Fundació ONCA i de la Fundació ENA, de l'Associació Festivals d'Ordino i partner dels Amics dels Orgues de les Valls d'Andorra.

El conseller delegat de Crèdit Andorrà, Josep Peralba, va destacar que la Fundació «ha esdevingut l'orgull del nostre banc». Per la seva part, la directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, va ressaltar que la Fundació «ha fet possible materialitzar la voluntat de Crèdit Andorrà de contribuir al coneixement, el talent i el desenvolupament social que necessita el país, i de millorar la qualitat de vida que totes i cada una de les persones mereixem».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT