PUBLICITAT

Donada d'alta una de les viatgeres del bus accidentat

  • Els dos malalts greus, ocupants del turisme, evolucionen sense complicacions
  • Els turistes francesos encara continuen ingressats a l'Hospital de Meritxell
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Les dues persones ferides de gravetat en l'accident d'aquest dimarts entre un autobús i un turisme a les Bordes d'Envalira evolucionen favorablement i sense complicacions dels politraumatismes que els va causar l'accident, i dels quals van ser intervinguts quirúrgicament. Tant la dona, C. R., de 54 anys, com el noi, E.C., de 19 anys, continuen ingressats a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Aquests dos ferits greus eren els ocupants del turisme, mentre que la tercera ferida, T. X. C., de 74 anys, viatjava en el bus implicat i ahir se li va donar l'alta, segons van informar des del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària.

El sinistre es va produir dimarts passat entre un vehicle, matrícula francesa, i un autobús de línia de la Cooperativa Interurbana a les Bordes d'Envalira. La dona i el jove, tots dos turistes francesos, van ser els que van sofrir les conseqüències més greus, amb politraumatismes, i van haver de ser evacuats en helicòpter per al seu trasllat a l'hospital. Altres tres viatgers del bus també van resultar ferits, però només una, la que va rebre l'alta ahir, va ser ingressada. Els testimonis van explicar a l'ANA que el vehicle circulava en direcció al Pas de la Casa i presumptament va envair el carril contrari i va xocar contra l'autobús, que anava en direcció a Soldeu. L'accident es va produir a la CG-2, que va estar tallada en els dos sentits de la marxa, cosa que va ocasionar importants retencions.

L'autobús, que portava quatre passatgers, a més del conductor, va quedar aturat al voral de la carretera contra una senyalització vertical, mentre que el turisme va quedar molt malmès al mig de la calçada. Els Bombers van haver d'intervenir el vehicle per excarcerar-ne els dos ocupants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT