PUBLICITAT

Kevin Esteve: «Estem treballant a llarg termini»

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Kevin Esteve, ahir a la FAE. Foto: EL PERIÒDIC

Kevin Esteve va oferir ahir una roda de premsa aprofitant la seva breu estada al Principat per valorar la seva trajectòria en aquesta temporada. Tot i assumir que els resultats «no són espectaculars», segons el vicepresident de la FAE, Josep Maria Raméntol, sí que es considera que la seva feina és «satisfactòria» i a anys vista, sobretot en una disciplina en què ara mateix costa molt evolucionar perquè el calendari de Copes d'Europa i FIS no ho permeten. «Estem treballant a llarg termini», va assegurar ahir l'esquiador.

«Si vas a mitges, la pista et menja», va dir ahir Esteve en el que suposa una declaració d'intencions que va corroborar el seu entrenador, Xavi Bellsolà: «Quan avança 20 llocs, aquests esquiadors tenen molt millor rànquing que ell; Kevin és un corredor que demostra que en els llocs tècnics on s'ha de prendre riscos amb decisió, ell hi està present». Esteve, per la seva part, considera que la seva millora és en la tècnica, però sobretot «en fer de dalt a baix tot el que sé fer».

Bellsolà va destacar el difícil treball en velocitat, ja que Esteve es veu obligat a competir en Copa del Món, cosa que el beneficia com a exigència, però que amb les dificultats que ha hagut per competir a la Copa d'Europa –continues anul·lacions aquesta temporada, cosa que preocupa i molt la FIS–no s'hi pot evolucionar «tan ràpid com en eslàlom o en gegant». «Kevin fa dues temporades que fa descensos de dos minuts i en Copa d'Europa són d'un minut, i això és com competir en esports diferents», va assegurar un Bellsolà que va aclarir que Esteve «és un dels més joves en Copa del Món», mentre que l'esquiador va parlar de la (no)diferència per ell entre aquesta competició i d'altres: ««En totes les curses tinc la mateixa pressió».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT