PUBLICITAT

Vidosa és 4t al gegant FIS de Lac Blanc, i Oliveras 8è

  • El número u andorrà frega la rebaixa dels 30 punts FIS, amb 30,79
EL PERIÒDIC
LAC BLANC

Torna la competició per als esquiadors després del cap de setmana de descans que ha coincidit amb la disputa de la Copa del Món de Soldeu. Bons resultats ahir al gegant FIS que es va disputar a Lac Blanc (França): Roger Vidosa, que sortia amb el dorsal 1, va aconseguir la 4a plaça a 56 centèsimes del podi, mentre que Marc Oliveras, amb dorsal 20, va remuntar fins la 8a.

El resultat de Vidosa és «positiu», segons Carles Visa, director tècnic de la FAE, «perquè marca la bona línia que s'ha de seguir», però Visa considera que ha de «baixar dels 30 punts FIS perquè ho pot fer». Ahir va marcar 30,79, quan el guanyador, el suís Fernando Schmed en va fer 25,10 amb un crono de 1min 53,10s. «Aquí és on ha d'estar», va dir Visa. En tot cas, el director tècnic considera molt bona l'evolució de Vidosa. El seu temps va ser 1min 53,84s.

Pel que fa al resultat d'Oliveras, Visa considera la 8a posició «un molt bon resultat perquè sortia amb el dorsal 20, el que vol dir que ha remuntat molt bé». Oliveras va marcar 35,87 punts amb un crono de 1.54,50. Demà tots dos tornaran a disputar un gegant FIS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT