PUBLICITAT

El Comitè ajorna el partit del VPC contra el Foix al MICG

  • El perill de gel a les carreteres franceses obliga a suspendre la jornada
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Barkalaia, en un matx d'aquesta temporada al Camp del Consell. Foto: ÀLEX LARA

El rugbi està gafat, i sembla que va per llarg perquè la història de les suspensions s'encadenen en el temps. Ahir, el VPC Andorra va rebre la notícia que tota la competició d'Honor quedava anul·lada. El motiu és el perill de gel que les autoritats franceses han declarat per al cap de setmana, amb la qual cosa es faran restriccions de trànsit per a vehicles de més de 19 tones a les vies principals. Així, el club andorrà no jugarà amb el rival previst, el Foix, fins el 18 de març.

El Comitè Migdia Pirineus s'ha vist obligat a adoptar aquesta decisió en el que suposa un problema per la mateixa competició d'Honor, ja que amb aquesta anul·lació i la de la setmana anterior, ja no queden caps de setmana lliures per poder substituir possibles incidències futures en aquest sentit. Les restriccions al trànsit començaran avui mateix a partir de les 18.00 i seguiran fins el dilluns al matí.

Per altra part, els partits de categories femenina i cadet encara estan per aclarir si es disputaran o no, o si bé s'aplicarà la regla de distribuir punts segons els partits de la fase d'anada, com passa quan no es pot disputar un enfrontament per causes naturals.

Amb l'ajornament que es va conèixer ahir del partit contra el Foix, el VPC veu alterat el seu calendari, ja que la setmana passada, quan devia jugar contra el Tarascon, tampoc no va poder ser. Així, a partir d'ara al primer equip andorrà a Honor li resten cinc partits per jugar, dels quals els tres primers seran fora de casa, tot i que els dos següents i últims de la fase regular, es disputaran al Camp del Consell, la qual cosa des de la directiva es valora de manera positiva.

TAURINYÀ JA TÉ FITXA DEL SEGON EQUIP /El VPC Andorra també va informar ahir que Benjamí Taurinyà ja té la fitxa en regla per poder jugar, de moment, amb el segon equip. Amb tot, el club va confirmar que les gestions perquè el jugador ho pugui fer amb el primer equip estan avançades. S'espera que la setmana vinent el Comitè Migdia Pirineus validi la sol·licitud del VPC perquè Taurinyà sigui amb el primer equip.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT