PUBLICITAT

L'Executiu licita la darrera fase del nou vial d'Encamp

  • L'import és de 894.522 euros i el termini d'execució, d'un any
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El Punt on el vial ha de conectar amb la desviació a Encamp. Foto: TONY LARA

El Consell de Ministres va licitar l'execució de la tercera i última fase del futur vial que connectarà la variant d'Encamp amb el nucli urbà d'aquesta població. L'obra es licita per un cost de 894.522 euros i està previst que, un cop s'adjudiqui, els treballs s'allarguin durant 12 mesos.

Concretament, el projecte contempla la construcció de murs de sustentació del vial, sobretot pel costat del nucli d'Encamp, així com una plataforma viària i elements d'urbanització com voravies, clavegueres, canalitzacions elèctriques i de telecomunicacions. Les obres a executar també preveuen les restauracions mediambientals i les restitucions d'accessos a les finques de la zona, segons va explicar en un comunicat el Govern.

Pel que respecta al control de qualitat, el Govern va licitar el mateix conjuntament a l'obra i amb una estimació base de 16.018 euros –un 1,79% en relació a la quantitat pressupostada per a les obres. En aquest sentit, el control contemplarà aspectes com les compactacions i densitats de la plataforma viària i les proves d'estanquitat de col·lectors, entre d'altres.

La data límit per presentar les ofertes per a la construcció de la fase 3 és el 29 de març, mentre que els candidats a realitzar els treballs de control de qualitat tindran de termini fins el dia 22.

Aquesta licitació va en la línia anunciada d'agilitzar les adjudicacions de les obres públiques contemplades al pressupost d'inversions per «contribuir a minimitzar el màxim possible l'efecte de la crisi sobre el sector de la construcció».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT