PUBLICITAT

Els alumnes s'examinaran de la POB entre el 18 i el 23 de maig

  • Els alumnes escolliran entre una quinzena d'exàmens en funció de la modalitat de batxiller
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una alumna s'examina de la prova, l'any passa. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Ja hi ha data per a la realització de la Prova Oficial de Batxillerat (POB). Aquesta tercera edició de l'examen que defineix la nota del batxiller per tal de poder entrar a les universitats se celebrarà durant cinc dies, del 18 al 23 de maig, tal i com va fer constar ahir el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA). Tots els exàmens es realitzaran al Centre de Formació Professional d'Aixovall.

La prova constarà de les assignatures de llengua catalana, castellana, anglesa i francesa, que tindran una part escrita i una d'oral. També s'hauran d'examinar de matemàtiques, física i química, biologia, dibuix tècnic, filosofia, francesa, història, llatí i literatura universal.

Però els alumnes no realitzaran la totalitat de les proves. Les assignatures quedaran definides en funció de la modalitat del batxiller: Artístic i de la comunicació, científic i tecnològic, econòmic i social i humanístic i lingüístic.

Tal i com va publicar el BOPA, els alumnes tenen entre avui i el 9 de març per inscriure's al POB. El preu de la inscripció és de 20 euros. El Ministeri d'Educació i Joventut publicarà els resultats dels exàmens el dia 31 de maig a la pàgina web www.aiae.ad.

A més a més de la prova oficial de batxillerat, també hi ha l'opció de realitzar el BAT per a candidats lliures del sistema educatiu andorrà. En aquest cas, els alumnes, a més dels exàmens, hauran de realitzar un cas pràctic o una qüestió pràctica. Les proves es realitzaran durant l'última setmana del mes d'abril.

examen de graduat / D'altra banda, el BOPA va publicar ahir el calendari per a obtenir el graduat en segona ensenyança per a candidats lliures de més de 16 anys. Les proves es faran del 24 al 28 de març i els resultats seran publicats el 20 d'abril.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT