PUBLICITAT

Encamp s'omple de comparses de gent gran

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La comparsa de la gent gran d'Escaldes, millor comparsa, ahir. Foto: ANA

Una nombrosa representació dels padrins de les parròquies d'Encamp, la Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany van participar ahir a la tarda a la Festa del Carnestoltes interparroquial de la gent gran que es va celebrar enguany al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp. La festa va comptar amb un concurs de comparses en què van participar una representació per parròquia, segons va informar l'ANA. El premi a la millor comparsa se l'ha endut la gent gran d'Escaldes-Engordany amb el ball Zombies.

El concurs de comparses va precedir la festa on una representació de cada parròquia va interpretar un ball dalt de l'escenari.

Hi va haver premis per a tothom. El de la millor comparsa se'l va endur Escaldes-Engordany amb la representació Zombie. La més original va ser per a Sant Julià de Lòria amb Telèfon. El premi a la més divertida va recaure en Andorra la Vella per la interpretació Alícia al país de les meravelles... amb sorpresa. I la de la millor coreografia va ser la de la Massana amb Bananarama. Finalment, el premi a la millor disfressa va ser per a Encamp amb Samyaza.

El jurat estava format pels cònsols d'Encamp i d'Andorra la Vella, Jordi Mas i Rosa Ferrer, els consellers d'Encamp, Ramon Jordana, Olga Moreno i Joan Sans, la consellera de la Massana, Maria Pilar Gabriel, els de Sant Julià, Oliver Alís i Carles Àlvarez, i les d'Escaldes Núria Pons i Magda Sinfreu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT