PUBLICITAT

El PS vol saber el cost de les permanències mèdiques

  • Bonet demana pel nombre de visites a domicili, al consultori i al CAP
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Sílvia Bonet. Foto: àlex LARA

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata va entrar dimarts passat a tràmit parlamentari una demanda d'informació al Govern, per tal de disposar de la documentació relativa al desenvolupament del servei de permanències mèdiques durant l'any passat.

Concretament, la consellera general del grup socialdemòcrata, Sílvia Bonet, va demanar a través del Consell General conèixer quin ha estat exactament el cost que ha suposat aquest servei sanitari al llarg del 2011, així com el nombre de visites mèdiques totals que s'han dut a terme. Paral·lelament, va demanar un desglossament per visites mèdiques domiciliàries, per visites al consultori, per visites als Centres d'Atenció Primària els caps de setmana i, finalment, per visites nocturnes.

Bonet va sol·licitar informació sobre un servei que permet garantir als ciutadans l'accés als serveis de medicina general fora de l'horari habitual d'obertura dels consultoris mèdics del país. Les permanències mèdiques assumeixen les demandes d'accés als serveis de medicina general durant tots els dies de l'any entre les 0 i les 9 hores, entre les 13 i les 16 hores, entre les 13 i les 16 hores i entre les 21 i les 24 hores.

També aquest mes de febrer, el grup socialdemòcrata té entrada una demanda d'informació al Govern sobre la plataforma de reserves en línia de forfet més allotjament inclosa a la campanya d'hivern d'Andorra Turisme.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT