PUBLICITAT

El guarda de seguretat d'una empresa, detingut per furts

  • Un jove espanyol de 30 anys enxampat amb 97 grams de marihuana
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un vehicle de la Policia es disposa a sortir de l'edifici del cos especial. Foto: EL PERIÒDIC

La Policia va detenir un home de 42 anys i nacionalitat andorrana com a presumpte autor de diversos furts comesos en botigues d'una mateixa empresa des del desembre del 2010. La investigació policial es va iniciar el 14 de novembre passat quan l'empresa va denunciar diverses sostraccions de mercaderia a les seves botigues. Presumptament l'home hauria aprofitat la seva feina com a guarda de seguretat de l'empresa per cometre els furts.

La investigació de la Policia va culminar amb la detenció, el passat dilluns, de l'home de 42 anys i nacionalitat andorrana. El registre al domicili del detingut i de la seva exparella va permetre trobar mercaderia de diverses marques provinent de les botigues de l'empresa, tot plegat valorat en 741 euros.

Segons la Policia, la investigació apunta que l'home, presumptament, aprofitant que treballava com a guarda de seguretat en aquesta empresa, aprofitava quan la resta de treballadors acabava la jornada laboral, per agafar la mercaderia desitjada, desconnectar-li l'alarma i emportar-se-la. El detingut ha passat a disposició judicial.

En altre ordre de coses, la Policia va detenir ahir un jove de 30 anys, de nacionalitat espanyola, amb 97 grams de marihuana quan es disposava a entrar al Principat per la frontera del riu Runer. El detingut viatjava en un autocar de línia provinent de Lleida. Després d'efectuar-li el corresponent control, la policia va posar el jove a disposició judicial.

La detenció es va produir a les dues del migdia després que l'escorcoll de l'equipatge amb un gos ensinistrat permetés trobar en un doble fons sota la roba una bossa de plàstic envasada al buit amb 97 grams de marihuana repartits en 20 embolcalls. El mateix jove en ser enquestat pels agents va declarar que la marihuana estava destinada a la venda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT