PUBLICITAT

L'entrada de vehicles augmenta el 4,6% el juny

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'entrada de vehicles durant el juny va ser de 337.410, xifra que suposa un augment del 4,6% respecte al mateix mes de l'any passat. Per fronteres, l'entrada de vehicles per la hispanoandorrana va augmentar el 7,2%, mentre que des de la frontera francoandorrana va disminuir l'1%.

En l'acumulat des de principis d'aquest any, i respecte al mateix període de l'any anterior, les dades reflecteixen un creixement del 3,9% en l'entrada de vehicles. Pel que fa a l'acumulat dels dar- rers dotze mesos, s'ha tornat a dades positives després de molts mesos seguits amb xifres negatives. El creixement és del 2,4% respecte al mateix període de l'any passat.

Els dies de més afluència, sobretot a la duana hispanoandor- rana, van ser pel pont de Sant Joan. El dia de més entrades va ser el 25, ja que 10.565 vehicles turismes van entrar al país per la frontera espanyola. La resta de caps de setmana es van registrar uns màxims entre 8.500 i 9.000 turismes diaris per la frontera hispanoandorrana, i d'entre 4.400 i 4.600 per la frontera francoandorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT