PUBLICITAT

Processats els autors d'una cadena de furts

  • La Fiscalia demana penes de tres a quatre anys de presó ferma i l'expulsió definitiva
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

El Ministeri fiscal demana penes de tres a quatre anys de presó, a més de l'expulsió definitiva del Principat, per als quatre processats en un cas de furts continuats amb força sobre les coses. Els furts van tenir lloc en diferents establiments del país al llarg del 2006 i eren fruit d'una trama ben organitzada, ja que els delinqüents disposaven del material necessari per efectuar els robatoris i un modus operandi ben definit.

Les advocades de la defensa van sol.licitar penes inferiors a les que demana el fiscal, no superiors a 18 mesos de presó, i en un cas van demanar que l'expulsió fos temporal i no superior a tres anys, tenint en compte que un dels imputats té una filla que resideix al país. Sigui com sigui, els processats no van comparèixer a la vista davant del Tribunal de Corts i van haver de ser jutjats, conseqüentment, en rebel.lia.

La cadena de delictes es va iniciar el febrer del 2006 en una estació de servei. L'única dona processada per aquest cas havia treballat anteriorment en aquest establiment i va facilitar informació sobre com accedir al seu interior. En aquella ocasió, la banda va irrompre a la benzinera just a temps per fer-se amb la recaptació de tot el cap de setmana.

El següent furt es va produir en un supermercat al setembre. En realitat, l'activitat delictiva del grup es va intensificar durant la tardor, ja que entre els mesos d'octubre i desembre van actuar en sis ocasions.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT