PUBLICITAT

Detingut el guarda de seguretat d'una empresa per furts

  • La investigació es va iniciar el 14 de novembre del 2011 quan l'empresa va denunciar diverses sostraccions de mercaderia a les seves botigues
15022012-policia

La Policia ha detingut un home de 42 anys i nacionalitat andorrana com a presumpte autor de diversos furts Detingut el guarda de seguretat d'una empresa per furts. La investigació es va iniciar el 14 de novembre del 2011 quan l'empresa va denunciar diverses sostraccions de mercaderia a les seves botigues. L'home hauria aprofitat la seva feina com a guarda de seguretat de l'empresa per cometre els furts.
La investigació de la Policia va culminar amb la detenció, aquest dilluns, de l'home de 42 anys i nacionalitat andorrana. El registre al domicili del detingut i de la seva exparella va permetre trobar mercaderia de diverses marques provinent de les botigues de l'empresa, tot plegat valorat en 741 euros.

Segons la Policia, la investigació apunta que l'home, presumptament, aprofitant que treballava com a guarda de seguretat en aquesta empresa, aprofitava quan la resta de treballadors acabava la jornada laboral, per agafar la mercaderia desitjada, desconnectar-li l'alarma i emportar-se-la. El detingut ha passat a disposició judicial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT