PUBLICITAT

L'Snow Day Jove vol superar els 60 participants

EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Jael Pozo i Eva Font, ahir en la presentació de l'Snow Day Jove. Foto: ANA

La quarta edició de l'Snow Day Jove que organitzen conjuntament la Massana i Ordino se celebrarà els pròxims 22 i 23 de febrer amb la celebració d'una competició de boardercross i una de freestyle respectivament, segons va informar ahir l'ANA. La vicepresidenta de la comissió de Joventut del Comú de la Massana, Jael Pozo, i la consellera de Joventut d'Ordino, Eva Font, van presentar l'activitat ahir tot desitjant superar la seixantena de participants que hi ha hagut de mitjana en les tres primeres edicions.

L'activitat de l'Snow Day Jove s'organitza cada any coincidint amb les vacances de Carnaval per tal d'oferir una competició assequible econòmicament i que permeti reforçar les relacions entre els joves del país. El 22 de febrer se celebrarà una prova de boardercross a Arcalís i l'endemà una de freestyle a Arinsal. Les inscripcions, que es van obrir ahir, tenen un preu de 3 euros i són gratuïtes amb el Carnet Jove.

La consellera de Joventut del Comú d'Ordino, Eva Font, ha destacat que l'activitat va dirigida a joves d'entre 12 i 18 anys i que cada competició es dividirà en quatre categories. Font va recordar que en edicions anteriors es va arribar a la seixantena de participants, una xifra que enguany esperen superar.

De la seva banda, Jael Pozo va destacar que la iniciativa és una demostració de la continuïtat que es volen donar als projectes iniciats, i que s'organitza conjuntament entre els dos comuns per qüestions econòmiques però també per coherència i per proximitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT