PUBLICITAT

Ivan Comerma, director de Banca d'Inversions de MoraBanc

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ivan Comerma, és també llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. Foto: MORABANC

Ivan Comerma és el nou director de Banca d'Inversions de MoraBanc. Comerma ja formava part de l'equip directiu del banc i a partir d'ara serà el responsable d'una unitat clau en l'estratègia pel creixement i desenvolupament de l'entitat, segons explica MoraBanc en un comunicat de premsa. Al mateix temps, el darrer consell d'administració de MoraBanc va anunciar també que Josep Lluís López va estar nomenat director de banca comercial dins de la Direcció General de negoci d'Andorra.

Comerma és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Abat Oliba de Barcelona i ha completat la seva formació en prestigioses universitats com Harvard, Berkeley o De Paul a Chicago. Després d'anys d'experiència professional a entitats financeres catalanes com FIBANC i Caixa Catalunya, Comerma es va incorporar a MoraBanc el 2008 com a director de tresoreria i mercats de capital.

Pel que fa a Josep Lluí sLópez, forma part de MoraBanc des del 1981 i ha ocupat càrrecs de responsabilitat en el departament de Qualitat i Nous Canals. Des del 2005 i fins a la data ha estat director de l'oficina MoraBanc de Sant Julià de Lòria. És diplomat en Gestió d'Empreses Bancàries per la Fundació Les Heures- Universitat de Barcelona i és especialista europeu en temes de Qualitat per la EFQM (European Foundation Management Quality).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT