PUBLICITAT

El tercer Saló del Videojoc i Internet aposta pels jocs en 3D

  • L'esdeveniment tindrà lloc del 24 al 26 de febrer al Prat del Roure
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Inaguració del Saló del Videojoc. Foto: ANA

El tercer Saló del Videojoc i Internet aposta en aquesta edició pels jocs en 3D, amb una zona dedicada als jocs estèreoscopics, amb dues consoles i pantalles en tres dimensions. Aquesta és al principal novetat del Saló d'aquest any que a més incrementa de cinc a vuit el número de simuladors d'automobilisme (Playseats) i inclou tornejos per a PC. Aquests darrers s'han introduït a partir de la demanda dels usuaris del Saló, segons va informar l'ANA.

A part d'aquestes novetats, tot augmenta: s'amplia el nombre de consoles i d'ordinadors i es faran onze tornejos presencial. La inscripció als tornejos es fa al mateix Saló o a través de la pàgina al Facebook. També s'ha incrementat la dotació en els premis ascendint fins a la xifra de 2.000 euros.

La inauguració es farà el proper dia 24 de febrer a les 12.30 hores a l'edifici del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany i el Saló s'allargarà fins el diumenge 26 a les 19 hores. L'organització espera superar els 6.500 visitants de l'any passat.

La cònsol major de la parròquia, Trini Marín, va destacar la importància de la figura dels voluntaris, que de moment n'hi ha una dotzena i seran els encarregats d'orientar els joves i «evitar que puguin accedir a jocs que no siguin adequats per a la seva edat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT