PUBLICITAT

La RFEVB confirma que el CV Andorra serà a Superlliga

  • El club comença ara amb el treball de recerca de patrocinadors privats
R. M. S. / I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'entrenador Lluís Hillaire. Foto: EL PERIÒDIC

La Federació Espanyola de Vòlei (RFEVB) ha confirmat els clubs la normativa per als ascensos i descensos de les Superlligues. Així, segons l'ens federatiu tindran dret d'ascens «els tres primers equips de la classificació final, no ocupant plaça d'ascens l'equip de la Concentració Permanent de la RFEVB». Això és, que dels quatre equips que es disputen ara la lliga d'ascens –Almoradí, Eivissa, Andorra i Palencia– el Palencia com que queda descartat, permet que els altres tres tinguin assegurada la seva presència en la màxima categoria del vòlei espanyol.

Ara bé, per assolir això, la qüestió no acaba aquí, perquè si bé el dret esportiu és un fet segons la normativa enviada als clubs la passada setmana –«en teoria, ja hem pujat», assegura l'entrenador Lluís Hillaire–, ara manca el dret econòmic. Aquesta és una altra història que preocupa al CV Andorra, però des del club s'han posat entre cella i cella assolir-ho. De fet, en aquest sentit es començarà a treballar el més aviat possible, perquè els diners fan falta i perquè fonamentalment es tracta d'un objectiu que il·lusiona a tots.

UN 10% MENYS EN 2012 , ALTRE 10% EN 2013/ Dels diners públics que reb el CV Andorra, aquest 2012 ja els han rebaixat com a la resta d'entitats, un 10%. Ara bé, la intenció és que per al 2013 hi hagi una altra reducció del 10%, i davant d'això el que mana llavors és buscar solucions en empreses disposades a apostar pel club. «L'única opció és trobar mitjans privats per poder ascendir», confirma Hillaire.

LLIGUETA DEVALUADA / Amb l'opció esportiva de ser a Superlliga que assumeix la RFEVB, el que queda una mica devaluada és la lligueta d'ascens entre els quatre equips. Sabent que tenen la plaça assegurada, l'emoció gairebé desapareix.

DEMANDA PELS FETS D'EIVISSA / La Junta directiva del CV Andorra ha d'analitzar la documentació que s'enviarà a la RFEVB per fer una queixa formal pels actes ocorreguts en la semifinal de la Copa contra l'Eivissa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT