PUBLICITAT

El River, beneficiat de la jornada en deixar els rivals a tres partits

  • Les victòries d'Ourense i Leyma Coruña allunyen l'Aurteneche, ara quart
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Fede Bavosi. Foto: ÀLEX LARA

La victòria del passat divendres contra l'Aurteneche Araba va posar la primera pedra perquè aquesta 16a jornada de la LEB Plata beneficiés més que mai el River Andorra. Ara els andorrans són més líders, amb tres partits sobre la resta de rivals.

El matx contra l'Aurteneche, tot i veure's com una revenja per la final de la Copa Adecco Plata, en realitat va servir per obrir una bretxa ben gran entre el conjunt que entrena Joan Peñarroya i la resta de rivals. Les victòries de l'Aguas de Sousas Ourense –sembla recuperar el to– a Gandia (73-83) i la del Leyma Coruña a la pista del Tenerife Baloncesto (65-81), deixen aquests dos equips com a immediats perseguidors dels andorrans, però ja a tres partits de distància. El River suma dues victòries més que tots dos, però a més amb un partit menys. Així, l'Aurteneche s'equipara a l'Omnia las Rozas en victòries i derrotes (nou i sis), gràcies a la victòria de divendres dels madrilenys contra el Lan Mobel ISB (76-57).

De la resta de resultats, destaca sobretot la monumental pallissa que va rebre l'Oviedo Baloncesto a la pista del Prat Joventut: 101-53. Un resultat extraordinàriament humiliant per a un equip que no tenia baixes com per justificar aquest correctiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT