L'Escale segella l'accés a les semifinals de la Copa

• Lusitans, Pidasa i Matecosa guanyen els partits d'anada dels quarts
SANT JULIÀ DE LÒRIA I ALÀS

Boris ?amb la pilota? en un Escale-Matecosa d'aquest curs en lliga. Foto: ÀLEX LARA

Estava cantat i ahir es va confirmar. L'Escale Santa Coloma va guanyar ahir per 6-0 contra el seu equip filial en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa Constitució i, després de guanyar també l'anada per 2-6 es converteix en el primer equip classificat per a les semifinals. Els gols d'ahir els van materialitzar Josep Vall –3 gols–, Boris –2– i el màxim golejador de la lliga Víctor Bernat.

L'Escale espera com a rival el Construccions Modernes Inter d'Escaldes o el Lusitans. De moment és l'equip de Vicens Marqués el que mana en l'eliminatòria. Ahir es van jugar els 26 minuts restants del partit d'anada –havia començat fa dos diumenges i es va suspendre per la forta nevada que va caure– i no va passar res, per tant val el 0-1 aconseguit al minut 3 per Àngel Zarioh.

El Pidasa té un peu i mig en les semifinals després d'aconseguir ahir una golejada contra el Ranger's. Un 0-7 malgrat que Mercadé va fallar un penal al minut 75. Els golejadors van ser Beto, Mercadé, Samir –2–, Alejandro –2– i Lucho.

Per últim el Matecosa també ha deixat l'eliminatòria mig resolta en derrotar el Principat per 0-3. Els lauredians van jugar gairebé una hora amb un home més per l'expulsió de Daniel da Costa al minut 32 i va marcar al minut 80 mitjançant Sebas, al 86 mitjançant Riera i al 88, de nou mitjançant Sebas.

Els tres partits de tornada dels quarts de final es jugaran el diumenge vinent. A les 12.00 hores el Matecosa-Principat (Alàs) i el Pidasa-Ranger's (Aixovall) i a les 16.00 hores l'Inter-Lusitans (Aixovall).