PUBLICITAT

Crit simbòlic per reivindicar la veu dels joves andorrans

  • La societat més jove està citada dimarts 21 de febrer a les 12 h. a la plaça del poble
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Els joves andorrans estan citats dimarts 21 de febrer a les 12 hores del migdia a la plaça del poble d'Andorra la Vella, per fer un crit simbòlic per reivindicar el paper dels joves a la societat actual. L'acte, que es farà simultàniament a d'altres parts del món, ha estat organitzat per l'ambaixador de One Young Wold representant d'Andorra, Diesteffany Gil, una fundació que va néixer fa dos anys a Washington amb l'objectiu de donar veu als joves pel gran potencial que tenen.

Gil, va explicar a l'ANA que és un acte simbòlic i es farà simultàniament a diversos països del món per «demanar als governs de cada lloc que els joves tinguin veu».

En el cas d'Andorra, Gil va dir que volen «que la nostra veu se senti com a país petit que som» i algunes de les reivindicacions poden ser que els joves tinguin seguretat social fins als 30 anys, que hi hagi més interacció entre padrins i joves o que es valori la capacitat dels joves com a futurs líders del Principat.

El primer congrés de l'associació es va celebrar a Londres el 2010, l'any passat es va fer a Zurich i l'octubre d'aquest any se celebrarà a Pittsburgh als Estats Units.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT