PUBLICITAT

El comitè es va plantejar demanar a la FIS un altre eslàlom per avui

  • La previsió inicial de vent per aquest matí era molt negativa, però després va millorar
R. M. S.
SOLDEU

Periodic
El vent que bufava ahir no va impedir que Andorra entrés en el selecte grup de països amb una Copa del Món. Foto: ÀLEX LARA

El vent ha estat i és el gran maldecap del comitè organitzador de la Copa del Món de Soldeu. Ahir al matí a primera hora, la previsió per al diumenge era molt negativa. De nou s'esperaven ratxes de vent bastant fortes, similars a les de divendres que van obligar a suspendre el gegant, i això va fer pensar els organitzadors en demanar un canvi a la FIS, segons membres del comitè. L'hora límit era entre les dues i les tres de la tarda. Però abans de prendre la decisió, una nova predicció meteorològica va fer canviar d'idea.

Avui es preveu un vent d'uns 30 o 40 quilòmetres per hora a les zones altes, i d'uns 10 o 15 en la part baixa on hi és la meta. Amb aquesta situació es va decidir no demanar aquest canvi, i així seguir amb el pla previst de disputar el gegant aquest matí.

FESTA I SORTEIG DE DORSALS A CANILLO / Ahir a la tarda el Palau de Gel de Canillo va ser una festa amb unes 800 persones. Espectacle de llum, color i música i sorteig de dorsals. Lindsay Vonn tindrà el número u avui en el gegant, la segona posició serà per a la italiana Federica Brignona, mentre que el tercer lloc va recuare en Tessa Worley, de França.

EL PRESIDENT COMA, AGRAÏT /El president de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Albert Coma, va destacar ahir la satisfacció de poder haver complert les expectatives amb l'eslàlom de la Copa del Món. «Hem pogut salvar la cursa d'avui –per ahir– i ha anat tot fantàstic», va dir, sense oblidar-se dels voluntaris i treballadors: «Gràcies a tots». Així mateix, va destacar el públic: «Ha estat meravellós i només dir-los que tornin».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT