PUBLICITAT

Detenció d'un home per abusar de la seva fillastra

  • L'acusat va ingressar ahir a la presó de la Comella a l'espera del judici
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El centre penitenciàri La Comella. Foto: TONY LARA

Divendres passat la policia va detenir un home d'uns quaranta anys, resident al Principat, acusat d'haver abusat de la seva fillastra, menor d'edat, segons van informar a aquest rotatiu fons policials. L'home va prestar declaració davant del Batlle de guàrdia el mateix divendres.

Fonts penitenciàries van confirmar que ahir al matí l'acusat va ingressar a la presó de la Comella a l'espera que es realitzi el judici pel cas, que actualment resta en secret de sumari degut a la gravetat dels fets ocorreguts. L'última sentència del Tribunal de Corts en un cas d'abús sexual d'una menor va ser del mes de gener, en el qual va condemnar l'home acusat d'abusar d'una menor d'11 anys l'any 2004, quan era parella de la mare de la nena, a dos anys de presó condicional i a pagar una indemnització de 6.000 euros a la víctima.

El tribunal per jutjar aquell cas va tenir en compte aspectes com el relat de la menor i l'informe de les dues psicòlogues de salut mental, el qual demostrava que com a conseqüència de l'abús sexual, la menor va patir mesos després un trastorn d'estres posttraumàtic i un trastorn depressiu - ansiós.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT