PUBLICITAT

«El 2012 serà un any horrible», assegura el cap de Govern

  • Martí reconeix que durant aquest any se seguiran perdent llocs de treball
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

El president del grup demòcrata vol passar pàgina i oblidar la polèmica dels salaris, per centrar-se en les dificultats que ha d'afrontar el país si vol sortir del sot econòmic en el que es troba. Un sot que de moment seguirà sent pronunciat aquest any, segons va pronosticar Martí. Va parlar d'un «any horrible» perquè s'hauran de «prendre decisions dures».

El context actual és difícil, va assegurar el cap de Govern, perquè durant tot el 2012 «seguirà havent-hi gent que perdrà la seva feina». És per aquest motiu que va demanar deixar de banda els detalls personals de càrrecs polítics i centrar-se en el que ell considera que són les prioritats per sortir de la situació actual. En l'àmbit legislatiu, va parlar de la reforma de la Llei de la funció pública i la de la Seguretat Social.

Primer «posar ordre a la casa», i després, «fer-la més gran». I és que en l'àmbit de la «viabilitat de l'Estat andorrà» i la «cohesió social de país», Martí va assegurar que el que més els preocupa i el més necessari a solucionar és la creació de llocs de treball.

La fórmula per aconseguir-ho, segons el cap de Govern, és a través de l'obertura econòmica, que portarà en conseqüència la internalització i modernització de l'economia andorrana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT