PUBLICITAT

El primer congrés de DA ja té data: el 10 de març

  • Els afiliats tenen dues setmanes per presentar les seves ponències
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

L'executiva de Demòcrates per Andorra (DA) va aprovar dijous la convocatòria del primer Congrés ordinari del partit. La data escollida és el proper 10 de març i el lloc la sala d'actes de l'Ordino Studios, segons va informar ahir el secretari general de DA, Carles Torralba. El congrés servirà per assentar les estratègies polítiques i acabar de definir les línies mestres de DA.

Torralba va exposar que la celebració del congrés representa «entrar a la normalitat de qualsevol partit», sobretot després d'haver estat presents, i amb èxit de resultats, a les darreres eleccions generals i comunals.

Els afiliats interessats en presentar propostes en forma de ponències per a ser debatudes al conclave ho poden fer durant dues setmanes, fins al 27 de febrer. Actualment el partit dels taronges compta amb 250 militants, tot i que la xifra segueix creixent, segons va informar el secretari general de la formació.

DA, que va néixer a l'abril de l'any passat en motiu de les eleccions nacionals, es va constituir com a partit polític a final de setembre. Amb el congrés la formació inicia una part «més viva» que marcarà «el rumb cap al futur», va informar Torralba.

El congrés començarà a les 9 hores i s'allargarà durant tot el matí, fins a les 14.30 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT