PUBLICITAT

Andorra acaba l'Europeu en la 8a posició

  • Els joves són cinquens en la cursa per equips que tancava la cita de Pelvoux i els sèniors, vuitens
EL PERIÒDIC
PELVOUX

Els Campionats d'Europa d'esquí de muntanya van finalitzar ahir amb Andorra en la 8a posició de la classificació final, a només vint punts d'Àustria. França va ser la guanyadora absoluta, seguida en el podi per Itàlia i Suïssa. Espanya, amb un Kilian Jornet no tan inspirat com és habitual en ell, va acabar fora del podi.

La selecció nacional va tenir ahir una última competició als Europeus de Pelvoux. Va ser la cursa per equips en les categories de joves i sèniors. L'equip júnior va estar format per Inka Bellés, Oriol Bertran i Jaume Planella i hi va assolir la cinquena plaça. En aquesta cursa va destacar el rendiment de Bellés, que en el seu relleu va arribar a meta en quarta posició, a només dos segons de la tercera.

Per la seva part, la participació dels sèniors es va tancar ahir també amb la carrera per equips, on Andorra hi era representada per Xavi Comas, Dodo Guilad, Ludovic Albós i Joan Albós i va ser 8a. L'home més destacat va ser Guilad, especialment perquè el dia anterior no havia competit i se li va notar més fresc que a la resta, ja molt cansats després de tants dies de competició.

Al final, Andorra finalitza la cita de Pelvoux en la 8a posició general amb 750 punts, vint de menys que Àustria, que va ser 7a. Cal destacar que aquesta competició era una de les més importants de la temporada per a la FAM. Així mateix, Carlo Ferrari va manifestar ahir el desig de la federació de comptar amb «més joves i alguna dona sènior per completar un bon equip». Respecte als resultats obtinguts, el director tècnic va dir que havien estat els esperats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT