PUBLICITAT

El Carnaval lauredià proposa tapes a dos euros

  • Disset establiments participen a la iniciativa, que ofereix premis entre els participants
C. G.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els consellers inauguren la Ruta de la Tapa, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Ja està en marxa una nova edició de la Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria. En aquest quarta any s'hi han adherit un total de disset establiments, tres menys que l'any passat. La proposta, emmarcada en les festes del Carnaval, ofereix diverses tapes típiques de la restauració laurediana a un preu de dos euros.

La consellera de Cultura i Joventut, Maria Servat, va explicar que l'esdeveniment ofereix diversos premis a tots els que hi participin. Cada tapa representa una butlleta per a participar a un sorteig. Els premis van des de un cap de setmana a un hotel del país, a vals de compra per a establiments lauredians o entrades pel Tobotronc i Caldea.

L'any passat es van adquirir un total de 2.300 tapes, i la voluntat d'aquest Carnaval, malgrat el descens dels establiments adherits, és «batre tots els rècords de participació», va manifestar Servat.

Per aconseguir-ho, el Comú ha creat el passaport de la Ruta. En ell s'aniran marcant tots els establiments on s'ha provat la tapa i si es completen els 17, hi haurà «premi segur», va assegurar la consellera.

La Ruta de la Tapa comença avui i durarà tot el cap de setmana. Es reiniciarà el cap de setmana vinent, ja en plena festa de Carnestoltes. És per aquest motiu que la consellera va animar a tots els participants a que fessin la Ruta de la Tapa disfressats.

CARNAVAL / A més de la Ruta de la Tapa, Sant Julià prepara per aquests dies de festa i disbauxa diverses activitats populars. Divendres 17 hi haurà una cercavila amb les escoles pels carrers, animades pel grup Xip Xap. Dissabte, després de la gimcana, hi haurà el pregó d'obertura del Carnestoltes. La gran rua serà diumenge, així com el ball de disfresses amb l'orquestra Cimarrón.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT