PUBLICITAT

Ferit greu un conductor en caure per un terraplè de 50 metres

  • L'home, portuguès de 44 anys, està ingressat a l'UCI amb un politraumatisme
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El camió que va caure al terraplè, ahir. Foto: ANA

Un camió bolquet marca MAN amb matrícula andorrana va caure ahir al migdia per un terraplè de cinquanta metres a la carretera dels Cortals d'Encamp. El conductor, un resident de nacionalitat portuguesa de 44 anys, va resultar ferit greu en l'accident i va ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Fonts de l'hospital van informar que l'home pateix un politraumatisme, motiu pel qual va ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives en estat greu.

Segons va informar la Policia, l'accident va produir-se al voltant de les dotze del migdia. El conductor del vehicle, que circulava en direcció Encamp, va perdre el control del camió en un revolt i va sortir pel marge esquerre de la carretera, caient per un terraplè de 50 metres. En l'accident no s'hi va veure cap altre vehicle implicat.

Durant la caiguda, el vehicle va arrossegar diversos arbres i va malmetre les barreres de protecció de la carretera. Per aquest motiu, els treballadors del COEX van desplaçar-se fins la zona per instal·lar tanques de seguretat al marge de la via.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT