PUBLICITAT

Sergi López obrirà la temporada amb '30/40 Livingston'

  • Com a novetat aquest any es podran adquirir abonaments per veure tres obres
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Presentació de la 40a temporada de teatre, ahir. Foto: ANA / M.T.

L'espectacle de Sergi López i Jorge Picó, titulat 30/40 Livingston serà el plat fort i l'obra que obrirà la 40a Temporada de Teatre d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria el proper 1 de març,. Aquest any, la capital ha destinat 15.000 euros i Sant Julià de Lòria 28.000 euros, a una temporada «que manté la qualitat artística de les obres», segons va explicar ahir la consellera de Cultura de la capital, Meritxell Rabadà, i que presenta com a novetat la possibilitat d'adquirir un abonament per veure les tres obres d'Andorra la Vella (per 45 euros), o les tres de Sant Julià (per 56,26 euros).

EL PROGRAMA / La 40a Temporada de Teatre d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria començarà amb el nou espectacle d'humor de Sergi López i Jorge Picó el pròxim 1 de març al Teatre Comunal; 30/40 Livingston combina el teatre de gest de Picó amb el teatre de text de López.

La següent obra del programa es farà a l'auditori Claror de Sant Julià de Lòria el 13 de març. Es tracta de Qui té por de Virginia Wolf?, protagonitzada per Emma Vilarasau i Pere Arquillué, un relat sobre les pors, les enveges i les mentides de les persones, i que serà l'obra més dramàtica de la Temporada, informa l'ANA.

A continuació serà el torn de l'espectacle del mag Joaquín Matas, que porta per títol Andorra la Vella té màgia. Tal com va explicar la directora de Cultura de la capital, Patty Bafino, «serà una actuació molt participativa i dirigida a tota la família». Tindrà lloc el 12 d'abril al Teatre Comunal.

Tornant a Sant Julià, el 26 d'abril es podrà veure L'any que ve serà millor, una comèdia protagonitzada per quatre actrius que parla sobre les coses quotidianes de les dones. Segons el director de Cultura lauredià, Jordi Gonzàlez de Alaiza, «pot ser la sorpresa de la temporada i que sigui èxit de públic».

L'última obra que tindrà lloc a la capital serà Els dolents de Shakespeare, en la qual l'actor Manel Barceló interpreta els personatges dolents de les obres del dramaturg anglès, i que es representarà al Comunal el 3 de maig. Finalment, la Temporada finalitzarà a Sant Julià el 24 de maig amb l'obra Desaparecer, dirigida per Calixto Bieito i protagonitzada per Juan Echanove i Maika Makowski. Gonzàlez de Alaiza va dir que és una obra basada en textos d'Edgar Allan Poe que combina música, espectacle i poesia, amb una alta dosi de dramatisme. Els abonaments es poden adquirir fins el 16 de febrer, data a partir de la qual ja només es podran comprar entrades individuals. Els responsables dels dos comuns van indicar que en funció de com vagi la venda d'aquests abonaments, de cara a la temporada vinent s'estudiarà la possibilitat de fer un sol abonament per a totes les obres. Pel que fa a la temporada anterior, els dos comuns es van mostrar satisfets perquè es va assolir de mitjana un aforament del 80%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT