Andorra manté corredors en el 'top-vint' en la Vertical

• Joan Albós és 17è i Ludovic 19è en la quarta jornada dels Europeus
PELVOUX

Ludovic Albós durant la pujada de la Vertical Race, ahir a Pelvoux. Foto: FAM

Una jornada més Andorra ha tingut algun corredor entre els vint primers classificats, ahir en la quarta jornada dels campionats d'Europa. Era el torn de la Vertical, amb les cames ja castigades després d'una cursa d'esprint i una individual però la resposta dels corredors de la Federació Andorrana de Muntanyisme ha estat igual i fins i tot millor que en dies anteriors.

Els germans Albós van tornar a ser les ànimes de l'equip tricolor. Joan va acabar el 17è i Ludovic el 19è en el trencacames dels Europeus. Guilad Dodo per fi va treure el seu potencial per col·locar-se en la 28a posició i també Ferran Vila, més fi, va pujar a la trentena posició; és el millor resultat de tots dos en la cita de Pelvoux. Xavier Areny es va moure en la seva línia per acabar el 41è en la categoria sènior i 14è en espoir, al contrari que Marc Riera, que ha anat de més a menys en aquesta competició i ahir va ser el pitjor andorrà amb un 46è lloc sènior i un 16è i últim d'espoir.

Quant als més joves Inka Bellés va ser la cinquena júnior, Laia Coma la desena i Jaume Planella el 14è en nois. Pel que fa a la categoria cadet Oriol Bertran va ser novè.

Avui última prova amb la cursa per equips; Andorra en tindrà dos.