PUBLICITAT

L'hora de la revenja... i també d'obrir distàncies

  • El River rep avui l'Araba dues setmanes després de la derrota en la Copa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Sánchez intenta taponar Arcelus en la final de Copa, fa 15 dies. Foto: TONY LARA

No agraden les revenges en el món de l'esport però com a mínim l'atractiu d'aquest partit està servit. El River Andorra torna a rebre avui l'Aurteneche Maquinaria Araba al poliesportiu (21.00 hores), dues setmanes després de la derrota en la Copa LEB Plata. El context és ben diferent i si no és per revenja, l'equip de Joan Peñarroya ha de sumar un nou triomf per obrir distàncies amb un principals aspirants a prendre-li la primera posició que concedeix l'ascens directe a LEB Or.

El tècnic així ho va analitzar –«deixaríem el rival a una distància important»– destacant que fa dues setmanes «es va veure el pitjor River» i que s'ha de canviar aquella imatge perquè «llavors van guanyar-nos amb claredat».

Ara mateix el River suma dues victòries més que els seus perseguidors –Araba, Corunya i Ourense– amb un partit menys que ells així que el matalàs és prou ample com per veure la resta d'equips des de dalt de tot sense necessitat de victòries. Peñarroya, però, no vol cap tipus de relaxament i com va refermar Isma Torres fent de bon alumne «hem d'anar al 100%» sobretot en defensa per tenir l'ascens directe una mica més a prop.

De moment River i Araba empaten 1-1 en enfrontaments aquesta temporada. L'equip andorrà va vèncer clarament a Vitoria en la primera volta i l'Araba va respondre en la Copa. Avui, desempat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT