PUBLICITAT

Usuaris del Facebook es queixen per haver estat afegits sense consentiment al grup #AD800

  • El grup compta a hores d'ara amb 2.315 membres, però es desconeix quants d'aquests s'hi han agregat voluntàriament
  • Aquí els subtítols
09022012ad800

El grup obert creat al Facebook amb el nom #AD800, i que vol canalitzar la indignació ciutadana pel debat iniciat arran de la publicació dels sous dels cònsols, ha rebut en les darreres hores queixes d'usuaris de la xarxa social perquè han estat agregats sense el seu consentiment.
El grup al Facebook #AD800 compta a hores d'ara amb 2.315 membres, però es desconeix quants d'aquests s'hi han agregat voluntàriament i quants no són conscients que en formen part perquè els han afegit altres membres del grup sense consultar-los-hi.

Les queixes es reflecteixen a la mateixa xarxa social, al Twitter, o al mateix mur del grup en el qual fins i tot es reclama que per la credibilitat del moviment es deixi d'agregar gent de forma indiscriminada.

D'altra banda, el grup ha convocat una reunió per al proper dilluns 13 de febrer al bar de la plaça del Poble d'Andorra la Vella per "establir les bases de la creació del grup AD800 com a associcació sense ànim de lucre" i l'elecció de portaveus, planificació d'esdeveniments i organització interna", segons consta en la convocatòria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT