PUBLICITAT

Lluís Marín queda cinquè a la Copa del Món de Canadà

  • Un Vidosa ja cansat finalitza quinzè en l'eslàlom d'esquí alpí de Risoul
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El segon en l'entrenament a Sochi, el suís Didier Cuche, ahir. Foto: FAE

lluís Marín ha estat 5è a Blue Mountain (Canadà) en la prova de la Copa del Món d'snowboard. En la final, Marín estava ahir molt cansat però es va presentar amb força i va presentar unes bones cartes per situar-se en llocs davanters, però hi va haver una caiguda i finalment no va poder remuntar el terreny perdut, entrant 5è a meta dels sis corredors que van disputar la ronda pel títol.

El dia d'ahir va ser molt dur per a Marín, que va córrer totes les sèries des dels setzens de final, classificant-se sempre en primera i segona posició, per entrar en una privilegiada final on ho va donar tot però al final es va quedar a les portes de fer un podi i, fins i tot, amb opcions de lluitar per la victòria.

També el cansament va fer que Vidosa acabés ahir el 15è en l'eslàlom d'esquí alpí a Risoul, en el tercer dia de competició. El número u andorrà va aconseguir situar-se quart a la primera mànega, amb un temps de 44,25s, però en la segona no va poder progressar i va marcar 44,31s, fins i tot una mica pitjor. Al final, 1min 28,56s , un temps que el fa obtenir 37,98 punts FIS, el que tampoc no és massa bon resultat per ell, que té una mitja de 28,24 . «Vidosa acumula molts dies de competició. Aquesta és la tercera jornada seguida a Risoul i el cap de setmana passat va fer la supercombinada de la Copa del Món a Chamonix i per tant les cames com el cap noten l'excés de competició.

De la seva banda Marc Oliveras, també present, no va poder superar la primera mànega.

ESTEVE A SOCHI / Pel que fa al descens de la Copa del Món de Sochi (Rússia), Kevin Esteve va iniciar el primer dels tres entrenaments oficials i va finalitzar 73è i últim després de tenir diversos problemes amb una caiguda inclosa. Amb tot, l'andorrà va voler completar la baixada per no perdre l'entrenament tot i que amb un crono de 2min 31,75s, molt lluny de tota la resta de rivals.

El millor temps va ser per a l'austríac Hannes Reichelt amb 2min 12,91s, l'únic home capaç de baixar dels 2min 13s. El suís Didier Cuche –2min 13,16s– i el Benjamin Thomsen –2min 13,60s–, de Canadà, van completat les tres primeres posicions al primer entrenament.

Segons Esteve «la part de dalt m'he trobat bastant bé, però després m'he saltat una porta perquè m'he equivocat de timing». «De fet», va assegurar l'esquiador, «gira moltíssim». Així mateix, a partir d'aquí és quan Esteve va patir: “Després he caigut, però sense gravetat, i la part de baix l'he feta tranquil». Malgrat els incidents del primer dia Esteve és optimista amb la prova russa: «És un descens que m'agrada i a més està molt gelat, així que ja veurem demà com va la segona sessió», que es disputa avui.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT