PUBLICITAT

Constituïda la Comissió de Gestió del Madriu

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns excursionistes a la Vall del Madriu. Foto: TONY LARA

La Comissió de Gestió de la Vall del Madriu ja ha estat constituïda pels cònsols de les quatre parròquies implicades: Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, Encamp i Sant Julià de Lòria. L'objectiu és, a partir d'ara, nomenar un director i fer possible que a l'estiu ja hi hagi projectes en marxa.

Els cònsols de les quatre parròquies, Jordi Mas, Rosa Ferrer, Montserrat Gil i Trini Marín, ja han constituït la Comissió de Gestió que preveu el pla i, segons va explicar a l'ANA el cònsol d'Encamp, Jordi Mas, han fet una provisió de fons de 60.000 euros (cada Comú n'aporta 15.000).

La presidència de la Comissió serà rotatòria i anual entre els quatre cònsols, i aquest 2012 recaurà en Jordi Mas. El cònsol encampadà va manifestar que la prioritat per aquests propers dies serà la de definir el perfil d'un director, que ha de ser «bastant tècnic», i acabar nomenat-lo perquè «a l'estiu ja hi hagi projectes».

Per la seva banda, Rosa Ferrer, cònsol major de la capital, en declaracions a ATV va coincidir amb Jordi Mas i va assegurar que la voluntat «és que d'aquí al juny això ja ha d'estar en marxa».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT