PUBLICITAT

Novè lloc alentador de Marín en els entrenaments

  • El surfista de neu de la FAE inicia amb bon peu la Copa del Món a Blue Mountain
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vidosa, a punt de sortir, aquest curs en la Copa del Món de Wengen. Foto: EL PERIÒDIC

Lluís Marín es va estrenar ahir en la Copa del Món de Blue Mountain (el Canadà) amb una alentadora novena posició en la jornada d'entrenaments classificatoris de boardercoss. Avui, per tant, te la oportunitat de fer el millor resultat de l'any.

En esquí alpí l segon gegant a Risoul va viure una millora de Roger Vidosa i Marc Oliveras, tot i que amb dues lectures per part de la direcció tècnica de la Federació Andorrana que encapçala Carles Visa. Si Vidosa va ser 9è dilluns, ahir va ser 7è, mentre que Oliveras ha deixat enrere la 25a posició del dia anterior per ser el 20è. Segons Visa el resultat del número u andorrà «no serveix de res perquè ha d'acostar-se i fins i tot millorar els 20 punts que té en gegant». Pel que fa a Oliveras, el director tècnic considera que és “a partir d'ara» quan ha de millorar més encara”. Vidosa ha sumat avui 28,96 punts FIS i Oliveras 36,57.

A Mont Dore Sara Raméntol no acabar el gegant FIS perquè la prova es va anul·lar degut al fort vent

Ahir va ser el primer dels tres dies d'entrenament de descens per a Kevin Esteve en la Copa del Món de Sochi, l'escenari on es disputaran els pròxims Jocs Olímpics d'Hivern de 2014. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT