PUBLICITAT

El circuit Andbanc elimina la final per falta de pressupost

  • Retallada en el pressupost de la 12a edició de la competició del Principat
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rafael Gascó, d'Andbanc, amb Gerard Rieger (dreta), ahir a Andbanc. Foto: ÀLEX LARA

La crisi econòmica està picant fort en aquest inici del 2012 i tot i que això no ha impedit que el circuit Andbanc pugui viure la dotzena edició, serà un any diguem que light. Tan sols hi hauran tres proves i per primera vegada en 12 anys no es disputarà la final. El pressupost, molt més limitat que de costum, ha obligat a retocar una de les competicions de golf de més prestigi dins les nostres fronteres i que organitza el CG Principat.

«Malgrat les dificultats el circuit es continua fent i en alguns dels millors camps del món», va assenyalar ahir el president de l'entat organitzadora, Gerard Rieger. El cert és que són tres camps de gran categoria, però també salpicats per la pela en aquest sentit s'han eliminat radicalment camps mítics com l'Old Course escocès, l'Abama de Tenerife o el Panorámica de Castelló. Res de desplaçaments llargs i costosos. Les tres seus escollides estan a prop del Principat – Barcelona, Girona i Tarragona– i per als socis el green fee serà de preus molt raonables.

L'INICI, EL 14 DE MARÇ / L'inici del circuit es farà el pròxim 14 de març al CG El Prat, el segon millor camp de Catalunya i top-ten a Espanya que l'any passat va aplegar prop d'un centenar de participants. El segon serà el 21 d'abril al PGA Catalunya, millor camp d'Espanya i tercer d'Europa. I per últim el 2 de juny clourà el circuit al Costa Daurada, una seu fixa en els darrers anys. «Final no farem perquè no hi han diners però igualment hem fet una gran inversió amb la selecció de tres camps de màxim nivell i a poca distància d'Andorra», va reiterar Rieger.

Ja no hi haurà, per tant, el premi de jugar la final per als millors socis de cada torneig però es mantindran molts dels premis usuals com són el de l'scratch, l'hàndicap superior i inferior i premis exclusius per als socis del CG Principat.

Cada any aquest circuit aplega xifres superiors als 50 jugadors per cada prova disputada i aquest any s'han fet retallades, però no s'espera que afectin en la participació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT