PUBLICITAT

Bellés frega de nou el podi en la cursa individual

  • Acaba quarta en la tercera jornada dels campionats d'Europa de Pelvoux
EL PERIÒDIC
PELVOUX

Ahir no hi havia competició sènior en els campionats d'Europa de Pelvoux, però sí per a les categories inferiors. Inka Bellés va tornar a ser la millor exponent del Principat i de nou va fregar el podi amb una quarta posició en la cursa individual, consistent en tres pujades i tres baixades amb un quilòmetre aproximat de desnivell. Bellés va acabar a poc més de dos minuts del tercer calaix del podi, que va ocupar la italiana Alessandra Cazzanelli en una carrera que va guanyar la suissa Jennifer Fiechter. L'altra representant tricolor en la categoria júnior femenina, Laia Coma, va finalitzar en el setè lloc, a deu segons de la seva companya de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), sobre un total d'onze participants.

En nois Jaume Planellas va tenir una actuació discreta i va obtenir la setzena posició de 18 participants. Planellas va completar el recorregut en poc menys d'una hora i a deu minuts del podien una prova que va adjudicar-se l'alemany Anton Palzer, seguit pels italians Luca Faifer i Nadir Maguet.

Pel que fa a la categoria cadet Oriol Bertran va aconseguir l'onzè lloc masculí de catorze inscrits, massa lluny dels primers classificats que van ser el suís Thomas Corthay com a guanyador, l'espanyol Aleix Domènech segon i Davide Magnini tercer i en la categoria femenina, sense cap representant de la FAM. va guanyar la francesa Louise Borgnet, i segona i tercera van ser les italianes Alba de Silvestro i Giulia Compagnoni, respectivament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT